Arkiv

16. dec. 2016

Sommerferien 2016 Barcelona

Ved godt at dette indlæg er meget forsinket - Ups. 

Men her kommer det altså min guide til byen Barcelona.

Var afsted med en god veninde i 1 uge i starten af Juli. Vi havde lejet en lejlighed der lå med 30 min. gågang til Ramblaen.

Ramblaen i sig selv var ret kedelig, men turen derhen bød på sjove, faldefærdige huse med fed street art ⤦
Jeg synes virkelig disse billeder beskriver den kontrast der befinder sig i byen, med dets gamle, nye og slidte udtryk.

Eller som her med dåser brugt som en del af street art i byens gader ⤦Fra street art til højprofileret arkitektur af Gaudi ⤦Det er virkelig BYEN hvis man er til kunst og arkitektur så fantastisk og helt enestående.

En af dagene drog vi ud på en længere gåtur og op til Gaudi's Park - Park Güell. Som i kan se var vi ikke de eneste i parken den dag 😉📷

Og så til maden 😝🍺🍸🍹🍷🍻🍞🍖🍗🍔🐟🍴🍳🍲- 


Vores første måltid var sparsomt men perfekt. Simpelt, lækkert og ingen dikkedarer. Tjek dem ud på Tripadviser her.

Vi var godt trætte efter rejsen. Så efter maden tog vi hjem og fik en på øjet. Da vi vågnede efter en siesta drak vi lidt cava og tog ned for at finde et sted at spise.

I en lille smal gade fandt vi dette sted -Maden viste sig at være super lækker. Stemningen var afslappet og betjeningen var rar. I finder stedet her.

Dagen efter fik vi sovet helt ud, og gik stille og rolig ned til den lokale købmand, som solgte pølse og ost. Derefter gik vi i den lokale grønthandler hvor vi købte lidt frugt og brød og fik derved samlet en lækker morgenmad/brunch, som vi nød på vores altan.Denne ost blev spist hver morgen hele ugen 🍞🍅

Tredje dag vågnede vi med tømremænd og havde først rigtig appetit om aftenen. Vi tog ned til promenaden og bestilte bord på 7 Portes som i sig selv næsten er kult, alle de mest prominente kunstner har siddet lige der i den restaurant. Tjenerne var i kjole og hvidt og man blev næsten sat tilbage til en anden tidsalder. 

Tjek stedet ud herVi bestilte en forret, en hovedret og en sangria til deling.Maden var til den lidt tunge side men godt var det. 


Dag 4 besøgte vi barcelona's anerkendte madmarked St. Joseph La Boqueria Vi købte ind til aftensmaden der stod på gode bøffer kartofler og grønne bønner.
Men inden aftensmaden var det jo blevet tid til en lille frokost, da vi var blevet en kende sultne efter at have gået inde i det fanstiske madmarked.


Fåreost med figner, honning serveret med brød og kolde øl til frokost ja tak 🍴🌞Aftensmaden = gode bøffer 🍖🍴🐄😜

Ferie livet!

Dag 5 stod på hjemmelavet bacalao i tomatsovs der ikke var særlig fotogen så det nænner jeg ikke at lægge op.

Dag 6 var i den grad en af de bedste dage rent madmæssigt vi havde på turen. Dagen startede stille og roligt ud med at vi tog ned til stranden og fandt en strand cafe og fik et glas cava. 


Efter cava blev vi enige om at vi måtte prøve deres Aperol Spritz 😝🍸


Inden vi så os om var det blevet frokost tid og vi bestilte en burger


🌞=🍺🍹🍔🍟

Tjek stedet ud her

Efter frokosten tog vi hjem og holde siesta. Om aftenen tog vi igen ud og spise og endte på et helt vildt cool sted som hed Sasha Bar tjek dem ud her

Det var de lækreste cocktails og de fineste små retter. 


Tortilla med cheddar og trøffel 🍴😍


Cocktails = Un beso 😘💋

Rimet rejer med spirer, urte mayo & små chips

Grillet blæksprutte med brødcrumble og urte pure


Vandmelons G&T 💕
Virkelig anbefalingsværdig sted. Vi gik derfra mætte og glade!

Så var vi nået til den sidste dag inden hjemrejse. 

Vi gik all in på morgenmaden den dag og fik brugt min bacalao tomat ret (På en mere fotogen måde)


Vi brugte dagen til at pakke og gøre rent i lejligheden. Da det blev aften tog vi ned mod ramblaen og promenaden og fandt et lille lokalt sted vi var blevet anbefalet. Vi var i god tid så vi slog os ned på en cafe og drak nogle drinks inden.

Sikke et fest måltid vi sluttede af med WOW siger jeg bare.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar