Arkiv

9. aug. 2014

Bonduelle event

I slutningen af juni blev jeg inviteret til blogger event hos firmaet Bonduelle. Var eder spændt og stolt over at jeg var blevet valgt til at være en af de 16 madbloggere der var blevet inviteret. 

Da vi ankom fik vi navneskilt på og der blev serveret muserende vine og grøntsagstave med hummus (som by the way var virkelig god!)

Efter en kort introduktion af produktet, os og event holder Linn ( Frk. Kræsen) samt fotograf Martin Kaufmann, holde Helle Brønnum Carlsen et foredrag om bælgfrugter. 

Fordraget handlede om hvodan bælgfrugterne rent historisk har været en nærings kilde helt tilbage til 1. Mosebog Kapitel. 25 hvor Jacobs Linsesuppe optrådte. Det er faktisk også der vi første gang støder på en bælgfrugts ret.

Efter fordraget blev vi inddelt i 4 hold hvor vi skulle trække en bønne, mit hold træk kikærter. Men legen stoppede ikke der, ydereligere skulle vi trække tre andre ingredienser som skulle indgå i retten.

De i alt 4 ingredienser blev; Kikærter Oliven Laks Bladselleri

4 ingredienser der ikke lige ved første tanke passer til hinanden men vi tog kampen op ;)





Som i kan se ovenfor, endte vi med at tænke sæson samt vind og vejr med og lavede en frisk forårsalat.

Alle billederne ovenfor er taget af Martin Kaufmann.

Vi marinerede laksen med citron, dild, salt/peber og bagte den i en varmluftsovn.

Vi brugte lidt blandet salat og dertil lavede vi en pesto/cremolata med Oliven, blegselleri, nødder, hvidløg, dild og citron.

Vi grillede kikærterne med paprika og olie i oven til de var helt sprøde.

Vi lagde frisk tyndt skrællede blegselleri i is koldt vand og dekorererede salaten med de fine crudites.

Mine hold kamerater kan i tjekke ud her -

Luise - sesamsesam.com

Maria - corefood.dk

Mette - www.ensunderehverdag.com





  
Lige inden spisning og votering, får i lige lidt backstage fotos ;)

Trommehvirvel...........

Foto: Martin Kaufmann

.................Og vi vandt ;) 
Og til sidst fik alle en fed goodie bag, så vi selv kunne gå hjem og eksperimentere med disse skønne bønner-

Foto: Martin Kaufmann

Produktet

Bonduelle bønnerne er anderledes end andre dåse bønner da de dampes meget forsigtigt i mindst mulig væske og derfor ikke ligger i lage. 
Dette gør dem mere friske og sprøde. 




Berlotti bønne pandekager
4-5 stk.

3 æg
1 dåse berlotti bønner a 250 g 
1½ tsk cayennepeber
1 tsk røget paprika
½ tsk hvidløgsalt 
½ tsk tabasco 
Krydre med salt og peber

Steges i rigeligt oliven olie

Brugte dem senere til en omgang Chili con carne






2 kommentarer: