Dampede hvide asparges med Irmas Skagensalat
1 pers.
1 bakke tynde hvide asparges
2 spsk. Irmas Skagensalat
Kog de hvide asparges 2-3 min. i let saltet vand med smør.
Dryp dem af og server med kold skagensalat
Pyntet med rødsyre blomst og løvstikke.
Kogte vilde franske asparges med koldt smør
1 pers.
3 asparges
2 kugler koldt smør
Kog de vilde asparges 1 min i godt saltet vand tilsat smør.
Pynt retten med kolde smør kugler (Med hjælp fra en melon kugler)
Asparges suppe med brød croutons og vilde asparges hoveder
4 pers.
Enderne fra 3 bundter asparges
½ dl fløde
1 tsk. hvidvins eddike
Smør
Salt og Peber
Sauter enderne i rigeligt smør.
Dæk enderne med vand og kog ind. Tilsæt en ny omgang vand og kog ind.
Rist brødstykkerne på en varm pande med lidt olivenolie.
Asparges enderne blendes og suppen sigtes.
Til sidst tilsættes fløde og hvidvins eddike, og smager den til med salt og peber.
Anret suppen med brød croutons og asparges hoveder.
1 pers. (Hovedret)
5 store hvide asparges
2 spsk Irmas Hollandaise
1 spsk pisket fløde
100 g kutterrejer
1 pose nye danske avola ærter
Dild
Bælg ærterne.
Kog de hvide asparges 5-7 min afhængig af størrelsen, i let saltet vand med smør.
Pisk fløden stiv, og vend så Irmas Hollandaise i.
De hvide asparges anrettes med bælgede ærter, kutter rejser, mousseline og dild.
Tilsæt evt. lidt frisk citron saft.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar