Arkiv

20. maj 2014

Foråret er endelig kommet til København

Hvide asparges, jordbær, solmodne San Marzano tomater, nye kartofler det er hvad jeg går og kigger hungrende efter i min Irma.

For et par uger siden fik jeg igen lov til at lave smagsprøver til vores skønne kunder -





Igen blev det en stor succes, var ovenud stolt af resultatet. Der var flere kunder der købte ind til hele opskriften, og det må man jo sige at være en kompliment. 


Spæde asparges med kørvel mayo
4 pers.

12  Asparges
1 dl Irma Udvalgte Mayonaise 
½ dl fint hakket kørvel
½ tsk æblecider eddike
Salt


  • Læg kørvlen i kold vand, si vandet fra og slyng den på en salatslynge til den er helt tør
  • Knæk aspargesne hvis nødvendigm ellers tages enderne af med en kniv
  • Aspargesne skylles i koldt vand og tørres i et viskestykke
  • Pisk mayonaisen op med æblecidereddike og salt
  • Rør herefter kørvlen i

Server i et glas med kørvelmayonaisen i bunden og tre asparges i glasset.
Perfekt starter til en varm sommerdag hvor der grilles.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar