Arkiv

23. jan. 2014

Fransk løgsuppe med kylling og bacon

I går hyggede mig og en god veninde os med middag, rødvin og tøse-snak. Perfekt onsdag hvis du spørge mig ;) 


Fransk løgsuppe med kylling og bacon
2 pers.

½ l hjemmelavet hønsefond
1 stort løg
4 små skalotteløg
4 kylling inderfilet
2 skiver bacon
Brød
Parmesan
Olivenolie

NB! Et godt køkkentip er altid at have kylling fond på køl eller frys. Det kan redde saucer, supper og bruges til f.eks. risotto etc. 

Steg kylling inderfileter og baconen i lidt oliven olie. Skær løgene ud groft. Opvarm hønsefonden. Sæt kyllingen og baconen til side og lad inderfileterne stå og hvile under sølvpapir, eller brug et klæde. Steg herefter løgene i baconfedtet. Sæt ovnen på grill, brød og ost kommes i en bradepande med masser af olivenolie. Mens brødene er i ovnen tilsættes de bløde læg den varme hønsefond. 

Et voila ;)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar