Arkiv

11. dec. 2013

Confit de canard sandwich a la Lisa

Denne sandwich er ideel til julen, den er frisk, stærk sød og syrlig den har alle de 5 smags sanser der skal til for at et måltid er perfekt. Jeg er personlig fan! Det er nok mange der vil huske denne sandwich som Ma Poule "Byens bedste sandwich". Men har julet lidt med den ved at tilsætte søde krydrede pigeon æbler og ekstra meget sød fransk sennep, da jeg personlig mener der ikke er nok sød sennep i den sandwich fra Ma Poule, men god det er den uden tvivl med det! Og ELSKER deres tøre franske cider mmmhh mums :*



Confit de canard sandwich a la Lisa

Opskrift
2 pers.

3/4 af et fransk baguette 
Ryggen af en hel and
Ande fedt til stegning
1 hjertesalat 
2 små rødløg
2 pigeon æbler
Godt med sød fransk sennep, her skal der ikke spares ;)

Serveret med tør fransk cider - Bon appetit ;) 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar