Arkiv

15. apr. 2013

Rødder på Lidkoebs loft vol. 2.0

Mig og en god ven var i lørdags til Rødders arrangement på Lidkoebs loft - Rødder er en Pop-up restaurant med tre skønne fyre med skæg og rødternede skjorte som kokke. De har en finurlig humor og virker rigtig nede på jorden..... Maden er i top, på et meget rustikt plan. Stemningen er rar, som om man var hjemme blandt nære venner.Vi kom ind i denne meget skæve gård til et gammelt apoteker laboratorium - som nu danner lokaler til en to-etagers cocktailbar med en indretning der har stor respekt for dens gamle lokaler.

Velkomstdrinken stod på - Dild akvavit, citrontimian og tør Champagne fra Benoit Tarlant


Forretten - Sprødt og blødt svin (Rilette og svær), Sprød lammefrit af hjerte, Sprød lammeskind Rugbrødchips, Bagte jordskokker, Peberrodsmayo, Syltede beder hertil syltede gulerodspuré, kompot af Rød Ingrid Marie æbler og langtidshævet surdejsbrød. Hovedretten - Lam fra Falster kogt mørt meget længe. Boghvedecreme med Ostedsmør og vesterhavsost

Stegte, bagte og grillede grøntsager fra Kiselgården. Drysset med urter fra Søren Wiuff


Vin - La Laterne fra Clos Fantine


Dessert - Citronfromage med fåreyoghurt fra Knuthenlund, Æbgegranité og Marengs på toppen


Cocktail - Bourbon infuceret med citronskal, Aperol og Gran Classico

(Mange af billederne er taget af min ven)

Rødder kan varmt anbefales. Har haft viden om dem i et år nu og har haft lyst til at deltage lige siden - men med en travl arbejdskalender og stram økonomi som en kokkeelev jo har, har det været svært at finde tid og penge til disse arrangementer. Men iih hvor jeg ærgede mig over ikke have deltaget noget før.... De er simpelhent de skøneste kokke og kan virkelig slippe afsted med rigtig meget på grund af deres skæggede charme og finurlige humor!! - Min ven var også meget gladeligt overrasket over denne aften. 

Vi aftalte at dette skønne fænomen vil vi bestemt prøve igen!!

Tjek dem ud her - Rødder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar