Menu 1
- Laks dampet i øl med bacon
- Øl braiseret kalv med fennikelmos
- Sorbet af framboise øl og vaniljeis pyntet med bær colie
- Hvide asparges med skinke og kammuslinger
- Svinemørbrad med en urte creme cheese rullet i savojkål og bacon
- Is lavet på purreret Skorzonerrødder med kompot af friske kirsebær
- Ørredtatar serveret på grillet landbrød
- Rosastegt kalvemørbrad med saute af svampe, langtidsbagte tomater og hakket persille.
- Chokoladekage med glasur af hyben rose sirup samt kandiserede rosenblade
- Varm fisketerrine bagt i kål med jomfruhummersmør
- La Bresse Kylling med morkler i flødesauce
- Trifli med sveskekompot
- Asiatiske ruller med årstiden grønt
- Bouillabaisse suppe
- Lakrids Panna Cotta med tropisk frugtsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar