Arkiv

7. apr. 2013

Menuer

Fik til opgave at kreere 5 menuer -

Menu 1

  • Laks dampet i øl med bacon
  • Øl braiseret kalv med fennikelmos 
  • Sorbet af framboise øl og vaniljeis pyntet med bær colie
Menu 2

  • Hvide asparges med skinke og kammuslinger 
  • Svinemørbrad med en urte creme cheese rullet i savojkål og bacon
  • Is lavet på purreret Skorzonerrødder med kompot af friske kirsebær
Menu 3 

  • Ørredtatar serveret på grillet landbrød
  • Rosastegt kalvemørbrad med saute af svampe, langtidsbagte tomater og hakket persille. 
  • Chokoladekage med glasur af hyben rose sirup samt kandiserede rosenblade
Menu 4

  • Varm fisketerrine bagt i kål med jomfruhummersmør
  • La Bresse Kylling med morkler i flødesauce
  • Trifli med sveskekompot 
Menu 5

  • Asiatiske ruller med årstiden grønt
  • Bouillabaisse suppe
  • Lakrids Panna Cotta med tropisk frugtsalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar