Jeg havde tidlige på året set en dokumentar en meget tidlig morgen efter en bytur på Dk4 om denne lækre pastaforhandler, og en dag jeg osede inde i Torve Hallerne støtte jeg på dette vildt lækre produkt -
Dette produkt har jeg virkelig nydt godt af her er nogle af de retter jeg fik lavet -
Hel Poussin med ramsløg pasta og tragtkantarelfløde sovs
- Masser olie, smør, salt og peber på Poussinens skind
- Hak merian og riv citron til at put ind i Poussinen
- Ovnsteg Poussinen i 30-40 min.
- Pastaen koges i rigeligt vand tilsat salt i 4-5 min.
- Sauter tragtkanterellerene samt et fint hakket skallotteløg i smør og tilsæt fløde (tilsæt evt. væden fra Poussinen eller kyllingefond)
Min mors og fars hjemmelavet kødsovs fra frost serveret med ramsløg pasta og parmesan ost
Ingen kommentarer:
Send en kommentar