Arkiv

4. mar. 2012

Late-night Pizza aften :P


Alltime BEST Pizza Dej

500 g mel
3 dl vand
2 Spsk olie
10 gr. gær
10 gr. salt

Ælt dejene til den er smidig men samtidig tildels fugtig.
Lad den derefter hæve i en oliesmurt skål i 1 time.

Ælt igen i 2-3 min. og del dejen i 4 stykker.
Lad dejen atter hæve i 15 min.

Dejen kan herefter lægges på køl i max et døgn eller fryses.

- Fyldet sætter ingen grænser for fantasien ;)

 Pizza med mortadella pølse, tomat sovs og mozzarella

Pizza med kartoffel , rosmarin, mozzarella og feta



NB!
  • Hvis du som mig bruger bagesten skal du give den ekstra tid til at varme op
  • Put ikke for meget fyld på fordi det kan gøre det sværer at give pizzaen en sprød bund

Ingen kommentarer:

Send en kommentar