Grillet frisk fanget multe med frisk salat og cremefraiche dressing
Havtornsmuffins med hvid chokolade
Ingredienser
12 stk
100 g smør
2 stk æg
1 ½ dl sukker
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
3 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
100 g frosne havtorn
100 g grovhakket hvid choklade
2 stk æg
1 ½ dl sukker
1 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
3 dl hvedemel
1 dl grahamsmel
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
100 g frosne havtorn
100 g grovhakket hvid choklade
Sæt ovnen på 225 C med en almindelig ovn og 175 C med en varmluftovn.
Pisk æggene luftigt med sukkeret.
Smelt smørret og tilsæt smøret og mælk til æggeblandingen.
Bland melet og bagepulveret og sigt blandingen ned i æggemassen.
Fyld muffinsformen 3/4 og bag dem cirka 10 min. eller til de er gyldne.
Hej Lisa :)
SvarSletRigtig dejlig opskrift. Det er ikke tit, at jeg ser havtorn blive brugt, så det lyder rigtig spændende.
Kan mælken erstattes af skyr? Og kan man fryse muffins'ene ned, uden at de mister smag?
Mvh. Malene
Tak for de fine ord :) vil dog ikke tage kredit for opskriften fandt den her http://lantmannen.se/recept/hostmat/havtornsmuffins-med-vit-choklad/
SvarSletDa jeg generelt er virkelig dårlig til at bage bruger jeg altid opskrift til punkt og prikke ;)
Med hensyn til om skyr kan erstatte mælken så er der ikke noget for end at svarer prøv, det er først når man leger og eksperimentere at det bliver sjovt ;) Tror ikke muffins`ne mister smag når de fryses, dog er der grænser for hvor længe de kan fryses samt hvor længe de kan stå i køleskabet.
Du burde også tjekke min pickles med havtorn ud her: http://mit-mad-univers.blogspot.dk/2012/12/sylte-projekt.html - Den er rigitg god til de kraftige vinterretter som surt :)
Håber det var svar nok venlig hilsen Lisa