Det er derfor vigtig at have kreativiteten fremme, så vi mindsker alt den madspild der er verden over.
Forleden havde jeg en gammel veninde på besøg og den stod på risotto med kantareller og stegt kylling til hovedret og en let salat til forret.
Idag stod den så på risotto frikaldeller -
Risotto frikaldeller
- En rest af Risotto
- Tilsæt mælk til den ønskede resultat
- 1 æg
- 1½ dl rasp (eller bedre: gamle brødkrummer)
Servers med en frisk salat
Et voila!
Af kyllingen brugte vi kun brystet der forleden, så der var både ryg og vinger tilbage for den da.
Lavede kyllingen ekstra sommerlig og frisk med en masse syre i form af citron skal samt frisk mynte og nye danske løg.
Sommerlig kylling
- 1 hel kylling
- Saften af 1 citron
- 1 nyt dansk løg
- 1 håndfuld frisk mynte
- Jomfru oliven olie
- Salt samt peber
Tænd ovnen på 250 C og giv kyllingen en 15 min. skru derefter ned til 200 C og giv den ekstra 10 og så ned på 150 C i 5 min. Lad den herefter hvile i 15 min.
Serveret med en frisk agurkesalat med en dressing af oliven olie, citron samt mynte og Maldon salt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar