Forretten bestod af smørrebrøds minies inspireret af Danish Minies
Fra venstre: Rugbrød med hjemmelavet andemousse havtornsylt og persille, Kyllingesalat med stegt røget spæk timian og løvstikke, Røget laks med røræg og purløg.
Brug en udstikker til at forme rugbrødene helt runde eller gør som mig med en cocktail cl måler -
Andelever mousse
Opskrift
350 g andelever
150 g blødt smør
2,5 dl piskefløde
1,5 fed hvidløg
2 ansjosfileter
1/4 bundt persille
1 banan skalotteløg
Salt og peber
Steg leveren rosa og kom den varme ned i en foodprocesser. Vask persillen grundig og kom de andre ingredienser ned i foodprocesseren og blend. Smag til med salt og peber, lad lever moussen være på køl i 2 timer inden den serveres.
Hovedretten stod på langtidsstegt Økologisk and med fyld af svesker, rødløg, æbler og chili, serveret med bulgursalat al a tabouleh -
Anden er lavet efter en opskrift fra min ynglings blog Gastromand.dk se opskrift her
Herudover har jeg selv tilsat chili og lavet min egen version af tabouleh
Tabouleh al a Lisa
Opskrift
3 pers.
175 g bulgur
1/4 bundt finthakket persille
1/4 bundt koriander
1/4 bundt mynte
1 bananskalotteløg
2 appelsiner
Godt med olivenolie som dressing
Ingen kommentarer:
Send en kommentar