Arkiv

8. okt. 2013

Spansk tortilla a la Lisa


Spansk tortilla a la Lisa

Ingredienser 
til 3 pers.

6 æg
2 dl mælk
4 store asparges kartofler
60 g. chorizo
200 g. tomater
½ rødløg
½ skalotteløg
En håndfuld basilikum
Salt og peber til krydring
Olivenolie til tilberedning

Sæt kartoflerne over og koge (hvis du ikke som mig allerede havde kogt dem dagen forinden) til de er møre. Forvarm ovnen til 180 c. Lad kartoflerne køle af. Hak løgene og basilikumen fint. Skær pølsen ud i små stykker. Halver cherrytomaterne. Skær kartoflerne i mindre stykker. Pisk æggene med mælken, salt og peber. Kom olie på en varm pande sauter løgene, kartoflerne samt basilikumen. Bland de andre ingredienser med æggemassen og hæld massen på panden. Lad siderne sætte sig en smule og giv den derefter et skud i den forvarmet ovn i 15 min.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar