1. Ret - Hvid asparges suppe med ærte skum kørt på sifon, rejer og en saltet butterdejs tuille. Pyntet af med purløg.
2. Ret - Skindstegt makrel med røget pastinak creme, let syltede agurker, radiser, kærnemælks knas og en sød æggeblomme creme.
3. Ret - Braiseret samt grillet Augustus Gris, pommes anna af knuste kartofler, gulerods pure, dampede gulerødder, sauerkraut af spidskål-dild, demi-glace og sprød svær.
4. Ret - TOMME D’BEBRIS D’PURENEES (Fåremålksost), med rabarber kompot, rugkiks og saltet urter.
5. Ret - Hyldeblomst marinerede jordbær med mælkrsorbet, citron gele, mynte og blød marengs.
4. Ret - TOMME D’BEBRIS D’PURENEES (Fåremålksost), med rabarber kompot, rugkiks og saltet urter.
5. Ret - Hyldeblomst marinerede jordbær med mælkrsorbet, citron gele, mynte og blød marengs.
5 retter 325,-
+
vinmenu 550,-
Luksus menu samt vin kan varmt anbefales ;).....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar